Effectieve website voor Erfrecht Advocaat Flevoland.

Scholtens Advocaten & Adviseurs wilde een website om mensen te informeren over erfrecht en hen te motiveren contact op te nemen. Dit werd Erfrecht Advocaat Flevoland. De website volgt een marketingfunnel om bezoekers stap voor stap naar relevante informatie te leiden.

Lees hoe we Scholtens Advocaten & Adviseurs hebben geholpen bij het creëren van een effectieve website voor Erfrecht Advocaat Flevoland.

logo ontwerp Rosedale

Informatieve website die aanzet tot actie

De homepage is ontworpen als een landingspagina met als doel om bezoekers te informeren en aan te moedigen om contact op te nemen. De website is opgedeeld in specifieke zoektermen voor betere vindbaarheid, waaronder Erfenis verdelen, Erfenis conflict, Erfrecht advocaten en Kindsdeel erfenis.

Sfeervolle afbeeldingen en duidelijke knoppen prikkelen bezoekers om verder te gaan of direct contact op te nemen. De Quickscan biedt een laagdrempelige manier om contact te initiëren of vragenlijsten in te vullen.

Onder de kop ‘Waarom erfrecht’ vinden bezoekers informatieve content en knoppen zoals ‘Erfenis conflict’, ‘Kindsdeel’, en ‘Erfenis verdelen’ leiden naar diepgaande informatiepagina’s. Hier kunnen bezoekers meer lezen en contact opnemen.

De sectie ‘Wanneer en voordelen’ legt uit wanneer en waarom bezoekers de diensten van Erfrecht Advocaat Flevoland kunnen inschakelen en benadrukt de voordelen van hun dienstverlening.

Recente blogberichten tonen de expertise van de advocaten en dragen bij aan de vindbaarheid van de website.

De sectie ‘Veelgestelde vragen (FAQ)’ beantwoordt veelgestelde vragen om bezoekers te voorzien van directe antwoorden op hun mogelijke vragen over erfrecht.

De homepage sluit af met een duidelijke oproep tot actie in de vorm van een contactformulier.

Conclusie

Met deze nieuwe website heeft Scholtens Advocaten & Adviseurs een effectief middel om bezoekers te informeren over erfrecht en hen aan te moedigen om contact op te nemen. De marketingfunnel en duidelijke navigatie dragen bij aan een gestroomlijnde gebruikerservaring.

Wil je ook een website die je doelgroep effectief informeert en overtuigt? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen doen om bezoekers over de streep te trekken.