Een strategisch doordachte website.

FlevoKozijn is een bedrijf uit Emmeloord dat kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en toebehoren zoals screens en rolluiken levert. Passend bij elke situatie, wens of budget. Het bedrijf heeft ons gevraagd een dienstgerichte website te ontwikkelen die aanvragen binnenhaalt.  

Website FlevoKozijn

Meer dan een mooi website ontwerp

Sightkick streeft niet alleen naar een aantrekkelijk vormgegeven websites, maar legt ook de nadruk op de relevantie en waarde van de inhoud. Want hoewel een website er visueel aantrekkelijk kan uitzien, is het uiteindelijke doel ervan om bezoekers aan te zetten tot actie. Dit doen we door aan te sluiten op de behoeftes van bezoekers.

Op de website van FlevoKozijn worden de aangeboden diensten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd. We lichten niet alleen de voordelen van het kiezen voor FlevoKozijn als leverancier van kunststof kozijnen toe, maar bieden ook inzicht in wat het bedrijf uniek maakt. We nodigen bezoekers uit om meer te ontdekken over het bedrijf en moedigen hen aan om contact op te nemen via het handige contactformulier. Daarnaast delen we met trots de ervaringen van klanten door middel van reviews die op de website zijn opgenomen. Dit alles met als doel om bezoekers volledig te informeren, te inspireren en te overtuigen om voor FlevoKozijn te kiezen als betrouwbare partner voor hoogwaardige kunststof kozijnen.

Het resultaat

Dankzij Sightkick is de betrokkenheid met potentiële klanten aanzienlijk verhoogd, wat heeft geleid tot een aantoonbare toename in interactie op de website. Door de heldere communicatie van de diensten, het benadrukken van de voordelen en het delen van enthousiaste klantbeoordelingen, wekt de website de interesse van bezoekers en overtuigt hen van de toegevoegde waarde die FlevoKozijn biedt als leverancier van hoogwaardige kunststof kozijnen. Dit resulteert uiteindelijk in een mooi aantal ingevulde contactformulieren, wat op zijn beurt heeft geleid tot groei van het klantenbestand en de omzet van het bedrijf.

Wil jij ook een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook strategisch doordacht en gericht is op het aantrekken van meer klanten, het stimuleren van interactie, het genereren van aanvragen en het vergroten van betrokkenheid? Kies dan Sightkick als partner voor jouw nieuwe website!