De eerste stap richting effectieve online aanwezigheid.

Wij werden door HKS Finance, een boekhoudservice en salarisadministratiebedrijf, gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. De website was de eerste stap richting effectieve online aanwezigheid en moest klanten aantrekken. Daarnaast moest het de kernwaarden van HKS Finance representeren.

Webdesign - Scholtens Advocaten

Wat wil de klant?

Het bouwen van een website doen we niet zomaar; we moeten eerst weten wat de klant wil bereiken met de site. Daarom hebben we eerst de doelen en behoeftes van HKS Finance geanalyseerd.

Uit de analyse bleek dat voor HKS Finance het belangrijkste was: het ontzorgen van klanten. HKS Finance doet dit met verschillende pakketten en diensten. Deze pakketten en services kregen dan ook een belangrijke rol op de nieuwe website.

 

Pakketten voor verschillende doelgroepen

HKS Finance biedt verschillende pakketten aan om klanten op administratief gebied te ontzorgen. Aan ons de taak om pakketten te vertalen naar duidelijke informatie die gericht is op de behoeftes van de verschillende doelgroepen. Geen probleem, want bij Sightkick hebben hier ervaring mee. Daarnaast kunnen wij grote hoeveelheden informatie veranderen in behapbare teksten.

We hebben de volgende elementen verwerkt in de pakketten op de website:

  • Een beschrijving: Een duidelijke en beknopte beschrijving van wat het pakket inhoudt en welke diensten en voordelen de klant kan verwachten.
  • Een prijsstructuur: De prijs per maand of per jaar, eventuele kortingen voor langere looptijden, en eventuele extra kosten of opties.
  • Kenmerken en voordelen: Een lijst van alle kenmerken en voordelen van het abonnement.
  • Een opvallende knop om het pakket aan te vragen.

Visuele presentatie

Naast de informatieve inhoud moesten we uiteraard ook nadenken over de visuele presentatie. We hebben gekozen een kleurenpalet waar blauw en groen de hoofdrol spelen. Blauw wordt vaak geassocieerd met betrouwbaarheid en vertrouwen. Het straalt stabiliteit en integriteit uit, wat past bij HKS Finance als financiële dienstverlener. Groen staat voor groei, welvaart en financiële stabiliteit. Dit symboliseert de mogelijkheid voor klanten om hun financiële doelen te bereiken met de hulp van HKS Finance.

Het resultaat is een visueel aantrekkelijke website die informatief en gebruiksvriendelijk is. Hierdoor wordt de online aanwezigheid van het bedrijf versterkt en worden klanten aangetrokken én behouden.

Wil jij ook een website die de kernwaarden van jouw bedrijf visualiseert én feilloos inspeelt op de behoeftes van jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op. Wij ontwikkelen een aantrekkelijke website die past bij jouw doelstellingen!