Website voor administratiekantoor Hottinga

Voor Hottinga hebben we een nieuwe WordPress website mogen maken. Hottinga is het administratie kantoor in Emmeloord. Zij zijn er voor de (kleine) ondernemers in het MKB. Eenmanszaken met en zonder personeel. 

Website Emmeloord Hottinga

Succesvolle digitale transformatie van administratiekantoor Hottinga

Op basis van een interview en vragenlijst zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen van de nieuwe website. Deze geeft de diensten van het administratiekantoor weer en heeft een moderne uitstraling. De keuze voor een groene kleur, afgeleid uit hun logo, geeft de website een vertrouwde en professionele uitstraling.

Een van de opvallendste kenmerken van de website is het gebruik van roze call-to-action knoppen. Deze knoppen vragen om actie en leiden de bezoekers op een intuïtieve manier door de site. Het hoofddoel van de website is niet om online offertes te genereren, maar om potentiële klanten de mogelijkheid te bieden om een afspraak te maken. Dit persoonlijke contact wordt benadrukt door de prominente “Kennis maken” knoppen.

Het resultaat: Verbeterde klantinteractie en groei

Met de nieuwe website in de lucht merkte administratiekantoor Hottinga al snel een aanzienlijke verbetering in hun klantinteractie. Potentiële klanten konden eenvoudig een afspraak maken om hun behoeften te bespreken, wat leidde tot waardevolle gesprekken en het aanbieden van op maat gemaakte administratie-abonnementen.

Bovendien zorgde de duidelijke en intuïtieve navigatie ervoor dat bezoekers snel de informatie konden vinden die ze zochten. Dit zorgde voor een positieve gebruikerservaring, waardoor de site ook op SEO gebied natuurlijk groeide.

Kortom, de digitale transformatie van administratiekantoor Hottinga heeft niet alleen hun online aanwezigheid versterkt, maar heeft ook geleid tot een toename in klantenbinding en groei van hun klantenbestand. De website, met zijn kenmerkende kleuren en doelgerichte call-to-action knoppen, heeft bewezen dat zelfs in een branche die draait om persoonlijke relaties, een sterke online aanwezigheid van onschatbare waarde is.

Wil je ook een digitale transformatie voor jouw bedrijf realiseren? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw online doelen. Samen kunnen we een succesverhaal schrijven.