Online aanwezigheid creëren en potentiële klanten aantrekken.

Sightkick heeft veel ervaring als het gaat om het maken van websites voor dienstverlenende bedrijven. Zo hebben we een website mogen maken voor Schildersbedrijf Korf & zn. Het doel: online aanwezigheid creëren en potentiële klanten aantrekken.

logo ontwerp Rosedale

Wat willen we bereiken?

De website van Schildersbedrijf Korf & zn moet een effectief communicatiemiddel zijn, waarmee het bedrijf zijn diensten kan presenteren, klanten kan aantrekken en vertrouwen kan opbouwen. Het is een online etalage voor het vakmanschap en de expertise van het schildersbedrijf, waardoor het bedrijf zich kan onderscheiden in de markt en particuliere en zakelijke klanten kan bedienen.

Om dat te bereiken is de website gevuld met duidelijke en gedetailleerde informatie over de schilderdiensten die Schildersbedrijf Korf & zn aanbiedt. Potentiële klanten kunnen uiteraard hun gegevens achterlaten, zodat Schildersbedrijf Korf & zn vrijblijvende offertes kunnen maken.

Het ontwerp

We hebben gekozen voor een ontwerp dat aantrekkelijk is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het is een overzichtelijk ontwerp met passende kleurenschema’s. Qua design hebben we verschillende elementen uit het logo gebruikt, waardoor de website onderscheidend en herkenbaar is. Uiteraard is de website responsive, wat betekent dat de website zich automatisch aanpast naar het scherm van de gebruiker. Dit draagt bij aan een prettige gebruikerservaring.

 

Resultaat

Het resultaat is een toepasselijke, herkenbare website die aanvragen binnenhaalt, de online aanwezigheid verhoogt en de kwaliteit en professionaliteit van het bedrijf weerspiegelt.

Wil jij ook een website die jouw diensten op informatieve en aantrekkelijke wijze presenteert? Neem dan contact met ons op! Samen zorgen we voor een website die past bij jouw organisatie en resultaat oplevert.