Vernieuwde website voor Precies Techniek

Sightkick ontwikkelt niet alleen nieuwe websites, maar kan jouw website ook in een korte tijd vernieuwen. Dat hebben we ook voor Precies Techniek gedaan. Hun website was toe aan vernieuwing: de site paste niet meer bij de huisstijl en de hosting verliep ook nog eens. We moesten snel handelen zodat de website kon blijven bestaan.

Website Precies Techniek Emmeloord

Verouderde website krijgt moderne update  

Precies Techniek wilde een website die in lijn was met de stijl van hun andere bedrijf: Precies Verhuur. We hebben deze huisstijl overgenomen en verbeterd waar nodig. Ook hebben we nagedacht over de navigatie op de website. Door de overzichtelijke menustructuur en duidelijke call-to-actions kan de bezoeker eenvoudig en snel vinden wat hij zoekt.

Precies Techniek heeft nu een moderne website die:

  • Een professionele uitstraling heeft. Dit geeft bezoekers een vertrouwd gevoel en kan potentiële klanten aantrekken.
  • Responsief is. Dat betekent dat de website op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets, goed wordt weergegeven. Dit verbetert de gebruikerservaring en mogelijk ook de positie in de zoekresultaten in Google.
  • Gebruik maakt van de nieuwste technologieën op gebied van snelheid, prestaties en gebruiksvriendelijkheid. Dit draagt bij aan een positieve gebruikerservaring en is goed voor de SEO.

 

Drag-and-drop builder

De vernieuwde website van Precies Techniek is gemaakt in een drag-and-drop website builder. Dit heeft niet alleen veel voordelen voor de websitebouwer, maar ook voor de klant. Met een drag-and-drop builder is het ontwerpen van een website heel eenvoudig. Je sleept en plaatst elementen op een digitaal canvas en ziet direct wat het resultaat is. Hierdoor kun je veel sneller een website ontwerpen en aanpassen.

Daarnaast kan de klant zelf ook eenvoudig afbeeldingen en teksten aanpassen. Met de oplevering van de website ontvangt de klant een handleiding. Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe je bepaalde elementen kunt aanpassen. Men hoeft dus niet voor elke kleine aanpassing contact met ons op te nemen. Dat scheelt veel tijd en bovendien houdt de klant zo de controle.

 

Ook je website laten vernieuwen?

Is jouw website ook toe aan modernisering of een snelle transformatie? Neem dan snel contact met ons op! Samen maken we van jouw website een magneet voor bezoekers en potentiële klanten.