Duidelijke website met offerteaanvraagformulier.

Reijnoudt Rijplaten is gespecialiseerd in het verhuren van kunststof rijplaten. Klanten kunnen de rijplaten ophalen in Emmeloord, maar het bedrijf biedt ook transportdiensten aan, wat de service nog klantvriendelijker maakt. Ze bedienen niet alleen de Noordoostpolder en Urk, maar ook andere locaties in Nederland, evenals een randgebied in België en Duitsland. De rijplaten zijn nuttig voor verschillende toepassingen, waaronder bouwterreinen, grasvelden, evenementen, markten en festivals.

Lees hoe we Reijnoudt Rijplaten hebben geholpen bij het creëren van een website waarmee ze hun kunststof rijplatenverhuur in heel Nederland kunnen promoten, inclusief het stroomlijnen van het offerteproces.

logo ontwerp Rosedale

Professionele website met een duidelijke call-2-action

Het doel van dit project was om een overzichtelijke en informatieve website te creëren waarmee Reijnoudt Rijplaten hun diensten kon promoten. Het ontwerp moest niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk om potentiële klanten te helpen bij het vinden van de benodigde informatie en het aanvragen van offertes.

Informatieve secties

De website is opgebouwd met informatieve secties die klanten voorzien van details over het verhuurproces, het werkgebied van Reijnoudt Rijplaten en de veelzijdigheid van hun producten.

Offerteaanvraagformulier

Een belangrijk kenmerk van de website is het offerteaanvraagformulier. Potentiële klanten kunnen eenvoudig een offerte aanvragen door hun gegevens en specificaties in te dienen via het formulier. Dit stroomlijnt het offerteproces en maakt het gemakkelijk voor klanten om prijsopgaven te ontvangen.

Conclusie

De nieuwe website van Reijnoudt Rijplaten biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring voor klanten die op zoek zijn naar kunststof rijplatenverhuur in heel Nederland. De informatie over de toepassingen en het werkgebied van het bedrijf is gemakkelijk toegankelijk en het offerteaanvraagformulier vereenvoudigt het proces voor klanten om prijsopgaven te ontvangen.

Wil jij ook een unieke website om jouw diensten te promoten? Neem contact met ons op en laat ons een website ontwikkelen die de verwachtingen van jou en je doelgroep overtreft.