Reijnoudt Zout. Website.

Reijnoudt Zout, onderdeel van Reijnoudt Hoveniers, wilde online aanwezig worden en zocht een manier om hun strooizout te promoten en te verkopen. Ze wilden een website die hun productaanbod en klantgerichte aanpak duidelijk weergeeft.

Lees hoe we Reijnoudt Zout hebben geholpen bij het creëren van een eenvoudige en effectieve onepage website, waarmee ze strooizout aanbieden aan klanten in heel Nederland.

logo ontwerp Rosedale

Een professionele website laten maken?

Strooizout is essentieel om glijpartijen, ongelukken en schade aan voertuigen te voorkomen, vooral tijdens de wintermaanden. Reijnoudt Zout begrijpt het belang van tijdig strooien en biedt hun producten aan met een focus op kwaliteit en betaalbaarheid.

Groothandel hoogwaardig steenzout en diverse leveringsopties

De website benadrukt het feit dat Reijnoudt Zout niet alleen strooizout aan particulieren levert, maar ook aan loonbedrijven, aannemers en hoveniers. Ze bieden strooizout in verschillende formaten, van 25-kilozakken tot big bags en los gestort zout. Reijnoudt Zout onderscheidt zich door hoogwaardig steenzout aan te bieden, dat een langdurigere werking heeft. De website benadrukt deze kwaliteit.

Een belangrijk aspect van de dienstverlening van Reijnoudt Zout is hun efficiënte leveringssysteem. Ze begrijpen dat klanten hun strooizout snel nodig hebben, vooral tijdens winterse weersomstandigheden. Dit wordt op de website gecommuniceerd om vertrouwen bij de klanten op te bouwen.

Eenvoudig online bestellen

De website is een onepage met alle benodigde informatie over het bedrijf, het product en de bestelprocedure. Aan de onderkant van de pagina bevindt zich een contactformulier waarmee klanten gemakkelijk hun bestelling kunnen plaatsen.

Conclusie

Reijnoudt Zout heeft nu een eenvoudige en effectieve website waarmee ze hun strooizout in heel Nederland kunnen promoten en verkopen. De website is gericht op eenvoud, duidelijkheid en efficiëntie, wat de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt.

Wil je ook een effectieve onepage website? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.