Website Rosedale – goede representatie van de kernwaarden.

Rosedale Mediation & Coaching is gespecialiseerd in het faciliteren van constructieve communicatie en het oplossen van geschillen. Centraal in hun benadering staat ‘verbindend communiceren’, wat een brug slaat tussen mensen en oplossingen mogelijk maakt.

Ontdek hoe we Rosedale Mediation & Coaching hebben geholpen bij het creëren van een website die de essentie van hun dienstverlening weerspiegelt en de persoonlijke merkwaarden van Jan de Munnik, de eigenaar, tot leven brengt.

logo ontwerp Rosedale

Het webdesign: Een brug naar verbinding

Rosedale Mediation & Coaching richt zich op mediation en business coaching, waarbij het bouwen van bruggen en het bevorderen van verbindende communicatie centraal staan. Jan de Munnik, de eigenaar, brengt jarenlange ervaring, kennis en professionaliteit samen in zijn dienstverlening. De website moest deze waarden en zijn persoonlijke benadering weerspiegelen.

We zijn begonnen met het ontwerpen van de website voor Rosedale Mediation & Coaching met de kernwoorden ‘verbindend communiceren’ in het achterhoofd. De foto van de brug symboliseert het bouwen van bruggen tussen mensen en organisaties, wat een essentieel aspect is van zowel mediation als coaching.

Focus op mediation en business coaching

De website is opgebouwd rond de twee belangrijkste pijlers van de dienstverlening: mediation en business coaching. Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren naar de pagina’s die voor hen relevant zijn en gedetailleerde informatie vinden over wat Rosedale te bieden heeft.

De persoonlijke benadering

Een belangrijk onderdeel van de website is de pagina gewijd aan Jan de Munnik. Hier wordt zijn persoonlijke benadering en expertise belicht, waardoor bezoekers een beter inzicht krijgen in wie hij is en hoe hij hen kan helpen.

De kracht van de huisstijl

Hoewel we geen volledig brandingtraject hebben uitgevoerd, hebben we de basis gelegd voor de huisstijl van Rosedale, die begon met het logo. Het logo, de kleuren en het lettertype zijn de fundamenten voor de visuele identiteit van Rosedale, die overal in de website en de teksten terugkomen.

Conclusie

De nieuwe website van Rosedale Mediation & Coaching heeft met succes de essentie van hun dienstverlening vastgelegd en de persoonlijke merkwaarden van Jan de Munnik tot leven gebracht. Het legt de focus op mediation en business coaching, met de nadruk op verbindende communicatie en persoonlijke benadering.

Wil je ook een website laten maken die de kernwaarden van jouw organisatie weerspiegelt? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een overtuigende website die jouw verhaal vertelt.