Aantrekkelijke website die het merk versterkt.

Slimstaal, een dochteronderneming van Normteq, is een metaalbewerkingsbedrijf dat zich specialiseert in de productie van balkonverankeringen, hekwerken en stalen balkons. Hun klanten zijn voornamelijk professionals in de bouwsector, waaronder constructeurs, architecten en aannemers. 

logo ontwerp Rosedale

Professionele website voor Slimstaal

Een sterk merk en website

We hebben nauw samengewerkt met het team van Slimstaal om ervoor te zorgen dat de website een krachtig merk vertegenwoordigt met een duidelijke boodschap. Het proces begon met het ontwikkelen van 3 moodboards die de richting aangaven voor het ontwerp van de website en de fotografie. Het doel was om een sterke positie in de markt in te nemen met de nieuwe naam en het merk.

Dynamisch en energiek webdesign

De website laat zien dat ze doeners zijn met een scherpe visie. Dit komt mede door het open ontwerp en levendige kleuren, zoals luchtblauw en warm oranje. Ook de sprekende fotografie helpt om de dynamiek en het enthousiasme van Slimstaal over te brengen op bezoekers. 

De website biedt bezoekers uitgebreide informatie en moedigt hen aan om contact op te nemen voor offertes en oplossingen. Het design weerspiegelt de actiegerichte aanpak van Slimstaal, wat hen onderscheidt in de bouwsector. 

Wil je ook een website ontwikkelen die jouw bedrijf perfect vertegenwoordigt en jouw merk versterkt? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een overtuigende online aanwezigheid.