Solar Flevo Zon

Solar Flevo Zon is een bedrijf dat mensen helpt met het verduurzamen van hun huis en het besparen op hun energierekening. Dit doen ze door zonnepanelen te leveren, te installeren en te onderhouden. Solar Flevo Zon heeft ons ingeschakeld om de online aanwezigheid te verbeteren, meer bezoekers aan te trekken en daarmee het aantal aanvragen te vergroten.

Webdesign - Scholtens Advocaten

Het doel

Het doel van de website van Solar Flevo Zon is om informatie te verstrekken aan potentiële klanten over de diensten en producten die Solar Flevo Zon aanbiedt. Daarnaast moet de website mensen bewust maken van de voordelen van zonne-energie en hoe zonnepanelen kunnen bijdragen aan besparing en verduurzaming. Verder dient de website als een platform waar bezoekers contact kunnen opnemen met het bedrijf, offertes kunnen aanvragen en eventueel verdere vragen kunnen stellen. Kortom, de website fungeert als een belangrijk communicatiemiddel om de missie en diensten van Solar Flevo Zon onder de aandacht te brengen en klanten aan te trekken.

Uitgebreid contactformulier

Om het contact zowel voor Solar Flevo Zon als voor de klant nog gemakkelijker te maken, hebben we extra functionaliteiten aan het contactformulier toegevoegd. Bezoekers kunnen nu meerdere foto’s van hun dak en meterkast uploaden via het formulier. Dit vereenvoudigt het proces en stelt Solar Flevo Zon in staat om sneller en nauwkeuriger offertes te maken.

Sightkick kan het contactformulier eenvoudig aanpassen naar de wensen van de klant. Onze oplossingen zijn flexibel en kunnen moeiteloos worden aangepast via de front-end website builder.

Ontwerp en resultaat

Voor Solar Flevo Zon hebben we de bestaande huisstijl als vertrekpunt genomen bij het ontwerpen van de website, waarbij met name hun bedrijfsbus als inspiratiebron diende. Door een doordachte structuur en navigatie op de website te implementeren, hebben we ervoor gezorgd dat de website perfect aansluit bij de huisstijl en de specifieke wensen van Solar Flevo Zon.

 

Wil je ook een herkenbare, functionele website die je online aanwezigheid verhoogt, zorgt voor meer bezoekers en vooral meer aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een website ontwerp dat voldoet aan jouw eisen en de verwachting van de bezoeker overtreft.