Gebruiksvriendelijkheid als uitgangspunt.

Voor Van den Berg Car Company hebben we het genoegen gehad om een website te ontwikkelen. Van den Berg Car Company is een vooraanstaand autobedrijf dat gespecialiseerd is in het importeren van luxe occasions uit Duitsland. Wij kregen de opdracht om op een stijlvolle en overtuigende manier de voordelen van deze unieke service over te brengen.

Website Van den Berg Car company

Het doel van de website

De website is ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid en het binnenhalen van klanten. Belangrijke aspecten waren de navigatiestructuur en de mogelijkheid voor bezoekers om eenvoudig contact op te nemen met het bedrijf. Bij Sightkick beschikken we over een flexibele website builder waarmee we moeiteloos diverse externe plug-ins kunnen integreren. Zo hebben we zoek- en filteropties aan de website toegevoegd. Hiermee kunnen bezoekers op de occasionpagina gericht selecteren op merk, model, bouwjaar, prijsklasse en andere relevante kenmerken. Op deze manier vinden bezoekers in no-time hun droomauto.

Van den Berg Car Company biedt importpakketten aan. Deze moesten naadloos worden geïntegreerd in de website. Hier hebben we bij Sightkick veel ervaring mee. Dankzij onze doordachte navigatiestructuur en opvallende kleuren kunnen we bezoekers doeltreffend naar de relevante informatiepagina’s leiden.

Het ontwerp

De website heeft een aantrekkelijke en herkenbare huisstijl met een palet van kleuren dat de luxe en kwaliteit van de luxe occasions weerspiegelt. De hoofdkleuren zijn donkergrijs en wit, wat een gevoel van elegantie en tijdloze klasse uitstraalt. Deze kleuren creëren een nette en overzichtelijke achtergrond die de focus legt op de auto’s zelf. Ter ondersteuning wordt de kleur oranje gebruikt. Oranje is een opvallende en energieke kleur die kan dienen als accentkleur om aandacht te trekken en belangrijke elementen te markeren.

Bovendien hebben we diverse visuele elementen en contouren van auto’s geïntegreerd in de website. Hierdoor wordt de website zowel binnen de branche als voor klanten en bezoekers direct herkenbaar.

 

Het resultaat

Het resultaat is een website die niet alleen de expertise en het vakmanschap van Van den Berg Car Company weerspiegelt, maar ook potentiële klanten aantrekt door middel van aantrekkelijk design, duidelijke communicatie en gebruiksgemak.


Wil jij ook een gebruiksvriendelijke website die past bij wat jij doet? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jouw expertise, passie en aanbod perfect vertalen naar een uniek ontwerp!