Website voor Van Keulen Heftrucks. 

Van Keulen Heftrucks is hét bedrijf in de Noordoostpolder en Urk dat heftrucks en andere interne transportmiddelen verkoopt, verhuurt en onderhoud.

Sightkick heeft een aantal jaar geleden voor Van Keulen Heftrucks een website ontwikkeld. Deze website hebben we recentelijk voorzien van een nieuw ontwerp om aan te sluiten op de veranderende behoeftes van de klant en de eisen van Van Keulen Heftrucks.

Webdesign - Scholtens Advocaten

Wat is het doel van de website?

Het hoofddoel van de website is om heftrucks en aanverwante producten te verkopen en te verhuren. Daarnaast willen we de reputatie en merkbekendheid van Van Keulen Heftrucks versterken. De website is ontworpen om bezoekers duidelijk te maken dat Van Keulen Heftrucks de ideale keuze is in deze branche.

Wat Van Keulen Heftrucks onderscheidt, is hun veelzijdige aanbod en de vele voordelen die ze bieden aan hun klanten, zoals de onderhoud en service die ze leveren. Deze aspecten zijn de kern van de boodschap die we via de website willen overbrengen. De website benadrukt de onderscheidende factoren door middel van overtuigende inhoud en visuele elementen. Hierdoor wordt het voor potentiële klanten meteen duidelijk waarom ze voor Van Keulen Heftrucks moeten kiezen.

Kortom, de website is niet alleen ontworpen om de transacties te stimuleren, maar ook om de reputatie van Van Keulen Heftrucks verder op te bouwen en te laten zien waarom ze de juiste keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar heftrucks en aanverwante diensten.

Het ontwerp

Het ontwerp van de webshop van Van Keulen Heftrucks is zorgvuldig samengesteld met speciale aandacht voor het gebruik van kleuren. Binnen het ontwerp spelen de kleuren grijs, wit, groen en rood een  strategische rol.

Grijs en wit vormen de basis en dragen bij aan de professionele en gestroomlijnde uitstraling van de webshop. Groen wordt slim gebruikt om de focus te leggen op de branche waarin de machines worden gebruikt. Rood wordt ingezet om belangrijke elementen te accentueren, zoals knoppen voor acties als ‘Nu kopen’ of ‘Meer informatie’. Het is een opvallende kleur die bezoekers aanmoedigt om actie te ondernemen.

In combinatie met de fotografie en de vorm- en stijlelementen vormen deze kleuren een samenhangend geheel dat herkenbaar is binnen de branche. Het totaalplaatje zorgt voor een aantrekkelijk en herkenbaar ontwerp dat de aandacht trekt en de website onderscheidt binnen de sector.

Het resultaat

Het resultaat van de website van Van Keulen Heftrucks is een aantrekkelijke en herkenbare webshop, waarbij het slimme gebruik van kleuren en design de aandacht trekt. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid verbeterd en worden bezoekers aangemoedigd om actie te ondernemen, wat uiteindelijk leidt tot een verhoogde betrokkenheid en meer verkopen.