Cleeny – Webshop ontwerp en online uitstraling

Cleeny is een vooruitstrevend bedrijf dat biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen produceert en levert, met een sterke nadruk op milieuvriendelijkheid. Ze wilden een webshop die niet alleen aan hun kwaliteitsnormen voldeed, maar ook een wervende uitstraling had en gebruiksvriendelijk was. Ons traject begon met een strategische sessie om hun wensen en doelen in kaart te brengen.

logo ontwerp Rosedale

Webshop strategie

Om een webshop te creëren die de juiste uitstraling had en resultaatgericht was, begonnen we met een brainstormsessie. Tijdens de sessie gebruikten we wireframes om de routing en de stromen op de website in kaart te brengen, zodat we vanaf het begin de gebruiksvriendelijkheid konden maximaliseren.

In onze brainstormsessies kwamen we op het idee om bundelpakketten aan te bieden, waarbij meerdere schoonmaakproducten werden samengevoegd. Dit zou klanten helpen om gemakkelijker keuzes te maken en grotere hoeveelheden producten aan te schaffen.

Webshop ontwerp

Met deze strategische basis begonnen we met het ontwerp van de webshop. We zorgden ervoor dat de webshop voldeed aan de eisen van een webshop keurmerk, wat vertrouwen uitstraalt. Dit is essentieel voor een bedrijf dat biologisch afbreekbare producten aanbiedt.

We hebben het ontwerp afgestemd op Cleeny’s milieuvriendelijke boodschap, met frisse en schone visuals die de biologisch afbreekbare aspecten van hun producten benadrukten. De website is uitgerust met simpele en duidelijke navigatie, waardoor bezoekers eenvoudig door het assortiment kunnen bladeren. Elke productpagina is voorzien van een gedetailleerde omschrijving en afbeeldingen, wat klanten helpt om de juiste producten te kiezen. 

Conclusie

Met een strategische benadering van wireframing en brainstorming hebben we Cleeny geholpen bij het ontwerpen van een webshop die aan hun eisen voldoet en hun boodschap van milieuvriendelijkheid weerspiegelt. Dit legt de basis voor verdere groei en succes in de online markt.

Wil je ook een wervende webshop ontwerpen die aan jouw specifieke eisen voldoet? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij aan jouw online succes kunnen bijdragen.