Overzichtelijke webshop voor Kalk Stop.

Kalk Stop is een bedrijf dat milieuvriendelijke waterontharders aanbiedt. Hun producten zijn ontworpen om de vorming van kalkafzetting te voorkomen en apparaten zoals ketels, boilers, commerciële en huishoudelijke apparaten, douchekoppen en andere sanitaire producten te beschermen. Het doel was om een webshop te creëren waar zowel doe-het-zelf-klanten als degenen die installatieservices nodig hebben, hun producten kunnen vinden en bestellen.

logo ontwerp Rosedale

Webshop met producten en diensten

Een belangrijk aspect van de webshop is de mogelijkheid om producten aan te bieden met verschillende opties. Klanten kunnen kiezen tussen het aanschaffen van alleen de waterontharder of het aanschaffen van de waterontharder inclusief installatieservices. Hierdoor kunnen zowel doe-het-zelvers als klanten die professionele installatie nodig hebben aan hun trekken komen.

Duidelijke informatie en ondersteuning

De webshop biedt gedetailleerde informatie over de voordelen van de milieuvriendelijke waterontharders van Kalk Stop, inclusief hoe ze werken en waarom ze nodig zijn. Bovendien is er een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en ondersteuning om klanten te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Responsief ontwerp

De webshop heeft een responsive design, wat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm van de gebruiker. Hierdoor kunnen klanten met elk device – van desktop tot smartphone -toegang krijgen tot de producten en informatie van Kalk Stop.

Conclusie

De nieuwe webshop van Kalk Stop heeft hun milieuvriendelijke waterontharders op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd. Het platform biedt klanten de mogelijkheid om producten te bestellen met diverse opties, waardoor zowel doe-het-zelvers als klanten die installatieservices wensen, bediend kunnen worden.

Wil je ook een webshop om jouw producten en diensten te presenteren en verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag met ontwikkelen van een converterende webshop!