Naast een doelgericht design, is gebruiks vriendelijkheid erg belangrijk.

Voor Samen Stoer, een organisatie die avontuurlijke buitenactiviteiten aanbiedt voor ouders en kinderen, hebben we met trots een veelzijdige website ontwikkeld. Deze website is veel meer dan een informatiebron, want naast het verstrekken van waardevolle informatie, beschikt de site over een geïntegreerde webshop. Hier kunnen bezoekers weekenduitjes en activiteiten boeken of leuke hebbedingetjes aanschaffen, zoals zakmessen en survivalkits.

Webshop Samenstoer Utrecht

Een doordacht ontwerp

Voor Samen Stoer is het ontwerp van de website van cruciaal belang. De website moet op overtuigende wijze het belang van buiten zijn, avonturen beleven en het samenzijn van ouder en kind uitstralen. Ons doel is om de bezoekers te inspireren en te enthousiasmeren over de aangeboden uitjes, zodat bezoekers deze vervolgens daadwerkelijk gaan boeken.

Het kleurgebruik speelt een essentiële rol bij het overbrengen van de juiste sfeer en boodschap op de website van Samen Stoer. Om de nadruk te leggen op het buiten zijn, avonturen beleven en het samenzijn van ouder en kind, gebruiken we natuurlijke kleuren zoals groen en bruin. Deze kleuren kunnen associaties oproepen met bossen, bergen, water en de buitenwereld in het algemeen, wat perfect aansluit bij de activiteiten van Samen Stoer.

Het juiste kleurgebruik kan dus helpen om de gewenste sfeer en emotie over te brengen, waardoor bezoekers zich aangetrokken voelen tot de website en meer geneigd zijn om actie te ondernemen, zoals het boeken van de aangeboden activiteiten.

Het beheren van de webshop

Naast een doelgericht design, is gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk voor Sightkick. Het beheren van de webshop van Samen Stoer is heel eenvoudig. We hebben ervoor gezorgd dat de beheerder moeiteloos producten kan toevoegen, aanpassen of verwijderen. Het houden van controle over de voorraad is simpel en het verwerken van bestellingen gaat snel en zonder gedoe.

Kortom, we hebben ervoor gezorgd dat het hele beheerproces soepel en eenvoudig is, zodat het team zich kan focussen op wat ze het beste doen: fantastische buitenavonturen creëren voor ouders en kinderen.

Wil jij ook een makkelijk te beheren webshop die qua uitstraling naadloos aansluit op wat jouw bedrijf doet? Neem dan contact met ons op.