Website ontwerp en effectieve SEO-strategie.

 ZitSelekt, een dochteronderneming van Marco Marknesse, is gespecialiseerd in de verkoop van sta-op-stoelen. Hoewel ze een fysieke vestiging in de Noordoostpolder hebben, wilden ze hun online aanwezigheid verbeteren en ervoor zorgen dat hun klanten gemakkelijk toegang hadden tot informatie over hun stoelen en diensten. Ze benaderden ons met de uitdaging om een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen en de vindbaarheid van hun website in Google te optimaliseren.

Lees hoe ZitSelekt hun online aanwezigheid verbeterde en de verkoop van sta-op-stoelen aanzienlijk verhoogde met hun nieuwe website.

logo ontwerp Rosedale

Ontwerp en functionaliteiten website

Onze eerste stap was het ontwerpen van een website die de essentie van ZitSelekt vastlegde en tegelijkertijd aantrekkelijk en functioneel was. We implementeerden de volgende functies:

  1. Productoverzicht: We creëerden een uitgebreid overzicht van de beschikbare sta-op-stoelen, met gedetailleerde informatie over elke stoel, inclusief prijs en beschikbare kleuren.
  2. Kleurmodule: Een interactieve module waarmee bezoekers de stoelen in diverse kleuren konden bekijken, wat hen een realistische preview gaf van hun toekomstige aankoop.
  3. Afsprakenmodule: We integreerden een eenvoudig te gebruiken afsprakenmodule waarmee klanten online afspraken konden maken om de stoelen in de fysieke winkel te bekijken of om een thuisdemonstratie aan te vragen.

SEO-strategie

Om de online zichtbaarheid van ZitSelekt te verbeteren, werkten we aan een uitgebreide SEO-strategie, waaronder:

  1. Zoekwoordonderzoek: We identificeerden relevante zoekwoorden en zinnen die potentiële klanten zouden kunnen gebruiken bij het zoeken naar sta-op-stoelen.
  2. Contentoptimalisatie: We optimaliseerden de website-inhoud met deze zoekwoorden en implementeerden relevante meta-tags en alt-teksten voor afbeeldingen.
  3. Lokale SEO: Gezien de regionale focus van ZitSelekt, hebben we lokale SEO-strategieën ingezet om ervoor te zorgen dat de website prominent wordt weergegeven in zoekresultaten voor de Noordoostpolder en omliggende gebieden.

Het resultaat

Dankzij onze inspanningen is de online aanwezigheid van ZitSelekt aanzienlijk verbeterd. De website heeft nu een gestage stroom van bezoekers die niet alleen gemakkelijk hun stoelen kunnen bekijken en kleuropties kunnen verkennen, maar ook eenvoudig een afspraak kunnen maken voor een demonstratie.

Conclusie

Door een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen en een effectieve SEO-strategie te implementeren, hebben we ZitSelekt geholpen om hun online zichtbaarheid te vergroten en de verkoop van sta-op-stoelen te stimuleren. Het resultaat is een win-winsituatie voor zowel ZitSelekt als hun klanten.

Wil je ook de online aanwezigheid van jouw bedrijf verbeteren en je producten of diensten succesvol op de markt brengen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen groeien.