Sightkick

Website beheer

Gratis aanpassing aan je website. Voor de eerste 10 bedrijven die zich aanmelden.

Wij nodigen lokale ondernemers uit de omgeving Noordoostpolder & Urk uit voor een kennismaking met ons online marketingbureau. De eerste 10 bedrijven die zich aanmelden, ontvangen een gratis websiteaanpassing. Voorwaarde is dat de aanpassing binnen een kwartier gerealiseerd kan worden. No strings attached, geen contract, geen kleine lettertjes, maar geheel vrijblijvend.

Wie zijn wij?

Sightkick is een reclame– & marketingbureau dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van een sterke marketingstrategie en het creëren van aansprekende campagnes. Wij bouwen en beheren websites en webshops voor meer dan 100 bedrijven. Dit doen we op een open en transparante manier. Zo werken we o.a. voor Willem de Boer, Scholtens Advocaten, Bouw Totaal, Kristal Koel, Autoverzorging Nederland, Acanthus Bloememotie, Van Keulen Heftrucks en nog meer fantastische bedrijven in deze regio.

 Van ontwerp tot promotie, wij zijn jouw Sightkicks! 

Door gebruik te maken van onze kennis, ervaring en ons netwerk, kunnen wij jouw merk op de juiste manier in de markt zetten. Denk aan:

  • Het positioneren van je bedrijf;
  • Het vergroten van je naamsbekendheid;
  • Het verhogen van het maandelijkse aantal unieke websitebezoekers;
  • Het verhogen van de betrokkenheid;
  • Het aantal verkopen / contactaanvragen verhogen;
  • Het aantal herhaalaankopen verhogen.

Klanten aan het woord.

Sightkick heeft een mooie site voor mij gebouwd en heeft een super service voor vragen nadien. Afgelopen week een vraag gesteld en dit wordt direct opgepakt en verwerkt. Top!!
Bert Vrielink
Bert Vrielink
2022-06-12
Sigthkick het adres voor je online marketing! Sigthkick heeft voor ons een prachtige website gemaakt Ze zijn zeer professioneel en denken met de klant mee.
Joop De.vries
Joop De.vries
2022-05-19
Wij hebben goede ervaringen met SightKick. Zij hebben voor ons een nieuwe website ontwikkeld. Onze wensen en hun kennis/inleving/meedenken en enthousiasme heeft tot een prima resultaat geleid . Met ons ERP systeem is een koppeling naar onze website gerealiseerd. En de vindbaarheid is met sprongen vooruit gegaan. Kortom een fijne en betrouwbare partner voor ons bedrijf.
Van Keulen Heftrucks
Van Keulen Heftrucks
2022-02-14
Dit bedrijf is 100 punten perfect in hun werk, wij zijn enorm blij met onze nieuwe website. Het personeel is heel vriendelijk en ze luisteren naar je wensen en Verwerken deze op een mooie en strakke manier. Zeker een aanrader.!
peter Tuinman
peter Tuinman
2022-01-03
Bart doet nu sinds en jaar mijn vindbaarheid voor Google. Binnen ons bedrijf is er en enorme groei
benjamin doldersum
benjamin doldersum
2021-12-16
Probleem oplossend , meedenken over de juiste mogelijk heden
Jurgen Brants
Jurgen Brants
2021-12-16
Met ons bedrijf hebben we de marketingdiensten van SightKick aangevraagd. We hadden een opstart nodig voor onze nieuwe webshop. Helaas uit nood gemaakt in de coronatijd. Door SightKick hebben we een basis klantenbestand weten op te bouwen en kregen we dankzij de verbeterde marketing meer bereik en dus meer interactie op de webshop. Blij met de communicatie, helderheid en actieve contact! Mocht ik / het bedrijf opnieuw ondersteuning op het gebied van marketing of kennis van online tools nodig hebben, kloppen we zeker weer bij SightKick aan.
Gwen van Bakel
Gwen van Bakel
2021-04-22
online marketingbureau

WordPress sites beheren

We bouwen en beheren websites en webshops in WordPress. Een belangrijk onderdeel hiervan is het onderhouden van de site. Vooral WordPress is geliefd bij hackers, omdat het wereldwijd zoveel gebruikt wordt. Door je site goed te onderhouden en regelmatig updates uit te voeren, verklein je de kans op een hack. Het onderhouden van een WordPress site doen wij v.a. €35,- per maand, waarbij we ook kleine werkzaamheden mee kunnen pakken zoals het aanpassen van een tekst of afbeelding. Heb je een site, maar wil je niet het gedoe? Leg dan eens een aanpassing aan ons voor en wij pakken dit vrijblijvend op.

Gratis website aanpassing aanvragen.

Wil jij gratis en vrijblijvend jouw website laten aanpassen om zo kennis met ons te maken? Laat dan je gegevens achter. Wij proberen binnen 1 werkdag te antwoorden.

Gratis website aanpassing voor:

√ 100% gratis & vrijblijvend

In 3 simpele stappen helpen wij je verder:

01 contact

Laat hierboven je gegevens achter. En wij nemen contact met je op; elke aanvraag is maatwerk.

02 de Quickscan

We bekijken de mogelijkheden van jouw site. Zelf bouwen we in WordPress, maar we hebben ook ervaring met andere systemen zoals Joomla, Wix, Shopify.

03 gratis aanpassing

Wij voeren de aanpassing door. Blijkt dat dit niet binnen een kwartier kan? Wij doen niets zonder akkoord en je zit nergens aan vast.

Op deze manier kan je eenvoudig met ons kennismaken. Lukt een aanpassing niet binnen een kwartier  vanwege technische beperkingen / achterstallig onderhoud, dan laten we dit vooraf weten. Jij houdt de regie en je weet vooraf altijd waar je aan toe bent.