Website

Website verhuizen?

Procedure wanneer je een WordPress website naar ons wil verhuizen.

Wil je jouw domeinnaam, website of e-mail naar ons verhuizen? Wij zijn reseller bij Realhosting en deze experts doen dit graag voor je! We zorgen er voor dat je instellingen, databases, domeinnamen, e-mail en website niet verloren gaan. Zo verloopt de verhuizing geruisloos en blijft alles werken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je data of e-mail verloren gaat.

Website Kristal Koel

WordPress website verhuizen naar Sightkick

  1. Verhuiscode Voor het verhuizen van een domeinnaam hebben wij je verhuiscode (token, auth. code of EPP-code) nodig. Deze vraag je op bij je huidige hostingprovider.
  2. Backup website – Om de WordPress website te verhuizen hebben we een inlog nodig met beheerdersrechten. Heb je meerdere WordPress sites, dan hebben we dus ook meerdere inloggegevens nodig. Vervolgens gaan we een backup draaien van de site die nu online staat, om vervolgens deze weer terug te plaatsen op de nieuwe server bij ons.
  3. Beëindig je huidige overeenkomst – Na 1 week weet je zeker dat je website bij onze hosting voor iedereen op de nieuwe locatie zichtbaar is. Beëindig daarna de overeenkomst met je huidige provider.

E-mail verhuizen naar Sightkick

Wij bieden mail in POP3 en IMAP aan bij de hosting. Met POP3 download je je e-mail vanaf de server naar je apparaat (computer of telefoon). Je e-mail wordt doorgestuurd naar je apparaat en blijft niet bewaard op de server. Met IMAP kun je e-mailberichten op de server bekijken via je e-mailprogramma. De e-mail blijft op de server staan waardoor je het vanaf meerdere apparaten kunt benaderen. Wil je niet dat de server vol loopt met mail, kies dan voor Microsoft 365. Dan staat je mail los van de hosting. 

  1. Maak je gebruik van POP3? Dan heb je alle mail al op een apparaat staan en hoeven we de mail niet te verhuizen. Wel moeten we weten hoeveel e-mailadressen er zijn zodat we weer dezelfde mailboxen kunnen aanmaken.
  2. Maak je gebruik van IMAP en wil je de mails mee verhuizen? Dan hebben we de inloggegevens van alle e-mailadressen die verhuist moeten worden nodig. 
  3. Maak je gebruik van Microsoft 365 dan hebben we de DNS gegevens nodig van je domeinnaam zodat we dit kunnen overnemen.
  4. Geef bij je hostingprovider aan dat je de domeinnaam verhuist. Je ontvangt een verhuiscode of een bevestigingsmail die nodig is om de domeinnaam te verhuizen.
  5. Geef je verhuiscode door aan ons. Wij starten de verhuizing voor je.

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: website verhuizen? Vul onderstaand formulier in.

13 + 5 =