Welkom!

Leuk dat je kijkt!

Meer omzet en nieuwe klanten? Vraag dan nu de Sightkick Quickscan aan. 

Wil jij als ondernemer jouw bedrijf laten groeien met effectieve (online) marketing? Streven naar meer leads, een hogere omzet en een grotere klantenkring? Maar heb je het gevoel dat er nog onbenutte kansen liggen en dat je niet het maximale resultaat behaalt?

Dan bieden wij de oplossing met onze gratis Quickscan. Met deze Quickscan brengen we jouw huidige situatie in kaart en ontdekken we waar er ruimte is voor verbetering en extra inzet. Hieruit volgen concrete tips die je gelijk kan toepassen! Klaar voor actie?

√ 100% gratis en vrijblijvend

online marketingbureau

Wat doen we als reclame- en marketingbureau?

We helpen bedrijven met het behalen van (online) marketingdoelen. Doelen kunnen zijn:

  • Het positioneren van je bedrijf;
  • Het vergroten van je naamsbekendheid;
  • Het verhogen van het maandelijkse aantal unieke websitebezoekers;
  • Het verhogen van de betrokkenheid;
  • Het aantal verkopen / contactaanvragen verhogen;
  • Het aantal herhaalaankopen verhogen.

Als reclamebureau zijn wij gespecialiseerd in het positioneren en creëren van pakkende merken. Van het ontwerpen van logo’s en huisstijlen met karakter tot het maken van winstgevende websites. En als online marketingbureau hebben we de tools en expertise om jouw merk te laten groeien. Als je echt wil opvallen, moet je ook inhoud hebben. We laten jouw bedrijf online schitteren. Met sterke teksten, SEO en campagnes zetten wij jouw bedrijf in de schijnwerpers.

Aan de hand van een analyse van de huidige situatie en je doelen, kunnen we verbetertips geven. Onze gratis Quickscan kan je op 5 manieren inzetten. Waar wil jij dat we naar gaan kijken?

Maak een keuze uit 1 van de 5 marketingaspecten:

01 Algemene marketingstrategie

Als je ons een korte uitleg geeft van de huidige marketingstrategie, dan analyseren wij deze. We kijken hierbij naar de positionering, unique selling points, uitstraling (branding) en de consistentie van de boodschap. Ben jij onderscheidend genoeg van de concurrentie of liggen hier nog kansen?

02 Online aanwezigheid

We onderzoeken de website en social media kanalen van jouw bedrijf. We kijken naar de gebruiksvriendelijkheid, de visuele uitstraling, de inhoud en de consistentie van de branding. Ook controleren we of de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO) en of er relevante call-to-actions aanwezig zijn.

03 Contentstrategie

Bij de contentstrategie analyseren we de content die het bedrijf produceert, zoals blogposts, nieuwsbrieven, video’s, enzovoort. We beoordelen de kwaliteit, relevantie en consistentie van de content. Ook kijken we naar de manier waarop de content wordt verspreid en gepromoot.

04 Online marketing kanalen

Bij dit onderdeel onderzoeken we de effectiviteit van de digitale marketing kanalen die het bedrijf gebruikt, zoals zoekmachineadvertenties (SEA), sociale media advertenties, e-mailmarketing, enzovoort. We beoordelen de targeting, de relevantie van de advertenties en de prestaties van de campagnes.

05 Conversie optimalisatie

Hier analyseren we de conversiepunten op de website, zoals het contactformulier, de aankoopfunctie of andere acties die bezoekers kunnen ondernemen. Daarbij kijken we naar de effectiviteit van de conversiepunten, eventuele obstakels voor gebruikers en mogelijke verbeteringen op zowel de computer als op de mobiele telefoon.

Telefonische inventarisatie

We begrijpen dat marketing maatwerk vereist, en daarom bieden we geen standaardrapport dat automatisch in je inbox belandt. In plaats daarvan nemen we persoonlijk contact met je op nadat je je gegevens hebt achtergelaten. Tijdens een telefoongesprek stellen we je de juiste vragen om de Quickscan te kunnen uitvoeren. Met de tips kan je vervolgens zelf aan de slag! 

Wie zijn wij? 

Sightkick is een reclame– & marketingbureau dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van een sterke marketingstrategie en het creëren van aansprekende campagnes.

Door gebruik te maken van onze kennis, ervaring en netwerk, kunnen wij jouw merk op de juiste manier in de markt zetten. Van ontwerp tot promotie, wij zijn jouw Sightkicks! 

Ontdek jouw kansen!

Vul je gegevens in en vraag de vrijblijvende Quickscan aan. 

We bieden geen standaardrapport aan dat automatisch in je inbox belandt, daarom doen we even een belletje. Tijdens dit telefoongesprek stellen we wat vragen om de Quickscan te kunnen uitvoeren. Met de tips kan je vervolgens zelf aan de slag! 

Eventuele voorkeuren qua telefonische bereikbaarheid kan je in het bericht aangeven.

Ook ’s avonds is een mogelijkheid.

Sightkick Quickscan Aanvragen