Online marketing
de mensen erachter

Online marketing bureau Sightkick
de gezichten erachter

Wilma & Bart zijn de gezichten achter online marketing bureau Sightkick. Ons kantoor is gevestigd in Emmeloord, maar we zijn niet gebonden aan grenzen. Met open blik, gaan we elke uitdaging aan. Ons doel? Van onze klanten #blikvangers maken, waar de doelgroep zijn ogen niet vanaf kan houden.

MSc. Bart Groot Wassink
(online) Strateeg

Een echte strateeg, kan intuïtief de snelste en beste weg vinden naar succes.

Academische & Professionele Achtergrond

Ik heb een master in International Business & Management; belangrijk competenties die ik hier heb meegekregen zijn; Resultaatgericht werken, Communicatieve vaardigheden en Cijfermatig inzicht.

Voorafgaand aan Sightkick werkte ik in een aantal industrieën, voornamelijk in verkoop- en klantgerichte functies en als rechterhand van de directeur.  Een goede training, je leert breed te kijken en krijgt inzicht in consumentengedrag en klantvragen.

Skills

Het vertalen van data naar inzicht en strategie. Als adviseur op het gebied van marketing help ik bedrijven en ondernemers bij het positioneren van product, dienst of merk. Hiervoor moet je zowel analytisch als ondernemend tegelijkertijd zijn. Een combinatie die mij goed past.

Sightkick

Binnen Sightkick geef ik leiding en heb ik dan ook een grote affiniteit voor het maken van strategische plannen, SEO en Google Ads.

Opzoek naar een frisse blik? Voor bedrijven die succesvol willen zijn, zijn wij de sidekicks, de helpers op de achtergrond. We kijken naar wat het bedrijf nodig heeft. We maken websites waarbij, vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en beleving voorop staat. En zetten social media en google advertenties in voor een optimaal resultaat.

Wilma Biemold
(online) Creatief

Ik ben een gepassioneerd designer en het creatieve brein in het bedrijf.

Professionele Achtergrond

Tijdens mijn studie Reclame, Presentatie & Communicatie met een specialisatie in Webdesign ben ik gestart met ondernemen. In 2009 wierf ik met mijn ontwerpen landelijke bekendheid in de krant en ben ik uitgeroepen tot Sprout Business Baby!

Dit smaakte naar meer en sindsdien probeer ik mijzelf constant uit te dagen en ontwerp ik uiteenlopende totaalconcepten, van merkbeleving tot de uitwerking in verschillende media.

Skills

Ik ben zowel grafisch als technisch onderlegd, een belangrijke combinatie als het gaat over webdesign. De psychologie van de gebruiker is de leidraad voor het design. Het neerzetten van de juiste sfeer, kleurgebruik en een duidelijk doel voor ogen hebben. Die psychologie achter user experience kan het verschil betekenen tussen winst en verlies.

Sightkick

Binnen Sightkick vervul ik de leidinggevende rol over de creatieve taken die moeten worden uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan totale brand identity’s van logo, huisstijl tot webdesign en social media designs.

Bart Groot Wassink Online Strateeg

Groei met Online Marketing
Het geheim van succes? Er klaar voor zijn!

De online mogelijkheden lijken soms eindeloos, maar wat werkt het beste voor jou? Bij Sightkick werken online marketing strategen, grafisch vormgevers en content creators samen. Hierdoor kunnen we het vraagstuk van meerdere kanten bekijken. Dit doen we met succes! Met 12,5 jaar ervaring weten we welke strategieën werken en passen die toe op de mogelijkheden van nu. Ben je benieuwd waar de kansen liggen voor jouw bedrijf? Bel ons voor meer informatie, of maak direct een afspraak.

Bart Groot Wassink
Managing director & strateeg