Over ons

De mensen achter Sightkick

Online marketing bureau Sightkick: de gezichten erachter

Ontmoet de gezichten achter Sightkick! Opgericht en aangestuurd door Wilma en Bart, versterkt door Sanne en Klaas-Willem. Het kantoor van ons online marketing bureau is gevestigd in Emmeloord, maar we zijn niet gebonden aan grenzen. Met een open blik gaan we elke uitdaging aan. Ons doel? Van onze klanten #blikvangers maken, waar de doelgroep zijn ogen niet van af kan houden.

Huisstijl laten ontwerpen

MSc. Bart Groot Wassink
(online) Strateeg

Een echte strateeg, kan intuïtief de snelste en beste weg vinden naar succes.

Academische & Professionele Achtergrond

Ik heb een master in International Business & Management; belangrijk competenties die ik hier heb meegekregen zijn; Resultaatgericht werken, Communicatieve vaardigheden en Cijfermatig inzicht.

Voorafgaand aan Sightkick werkte ik in een aantal industrieën, voornamelijk in verkoop- en klantgerichte functies en als rechterhand van de directeur.  Een goede training, je leert breed te kijken en krijgt inzicht in consumentengedrag en klantvragen.

Skills

Het vertalen van data naar inzicht en strategie. Als adviseur op het gebied van marketing help ik bedrijven en ondernemers bij het positioneren van product, dienst of merk. Hiervoor moet je zowel analytisch als ondernemend tegelijkertijd zijn. Een combinatie die mij goed past.

Sightkick

Binnen Sightkick geef ik leiding en heb ik dan ook een grote affiniteit voor het maken van strategische plannen, SEO en Google Ads.

Wilma Biemold
(online) Creatief

Ik ben een gepassioneerd designer en het creatieve brein in het bedrijf.

Professionele Achtergrond

Tijdens mijn studie Reclame, Presentatie & Communicatie met een specialisatie in Webdesign ben ik gestart met ondernemen. In 2009 wierf ik met mijn ontwerpen landelijke bekendheid in de krant en ben ik uitgeroepen tot Sprout Business Baby!

Dit smaakte naar meer en sindsdien probeer ik mijzelf constant uit te dagen en ontwerp ik uiteenlopende totaalconcepten, van merkbeleving tot de uitwerking in verschillende media.

Skills

Ik ben zowel grafisch als technisch onderlegd, een belangrijke combinatie als het gaat over webdesign. De psychologie van de gebruiker is de leidraad voor het design. Het neerzetten van de juiste sfeer, kleurgebruik en een duidelijk doel voor ogen hebben. Die psychologie achter user experience kan het verschil betekenen tussen winst en verlies.

Sightkick

Binnen Sightkick vervul ik de leidinggevende rol over de creatieve taken die moeten worden uitgevoerd. Hierbij kan je denken aan totale brand identity’s van logo, huisstijl tot webdesign en social media designs.

Huisstijl laten ontwerpen
Huisstijl laten ontwerpen

Sanne Pasterkamp Kramer
(SEO) tekstschrijver

Ik laat teksten lekker lopen en pagina’s goed scoren.

Achtergrond

Ik vind het fantastisch om verhalen te vertellen. Een verhaal is een krachtig middel om mensen mee te nemen naar een andere wereld. Een middel om twijfelende consumenten over de streep te trekken en om te toveren tot klanten. Dit is precies wat ik als tekstschrijver bij Sightkick mag doen.

Voordat ik bij Sightkick terecht kwam, heb ik de nodige studies gevolgd. Ik begon in 2015 met de mbo-opleiding Marketing & Communicatie aan het ROC Friese Poort te Emmeloord. Tijdens deze opleiding heb ik de basis van het communicatievak geleerd.

Omdat ik me nog verder wilde ontwikkelen, besloot ik om na mijn mbo de hbo-opleiding Communicatie te volgen aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Het hoogtepunt van mijn studie was de minor Neuromarketing, waar ik leerde om het consumentenbrein beter te begrijpen en te beïnvloeden. Deze kennis komt goed van pas in mijn dagelijkse werkzaamheden als tekstschrijver.

Skills

Ik ben creatief met taal, heb een onderzoekende houding en kijk met een kritische blik naar mijn werk. Ik gebruik deze skills om mezelf continu te verbeteren en teksten te schrijven die relevant zijn, bijdragen aan een goede SEO-score en aansluiten bij de doelgroep.

Sightkick

Mijn kerntaak is het schrijven van teksten in de breedste zin van het woord. Daarnaast hou ik me bezig met zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Klaas-Willem Koffeman
Media vormgever

Ik maak klanten blij met het ontwerpen van grafische en digitale uitingen.

Achtergrond

Na de middelbare school heb ik besloten om het pad van de creativiteit te volgen. Ik koos voor de opleiding Mediavormgeving. Deze heb ik zonder problemen afgerond.

Na mijn opleiding wilde ik al werkend mijn skillset uitbreiden en heb ik gesolliciteerd bij Sightkick. Ik werk hier nu sinds 2021. Ik heb me in die tijd verder ontwikkeld en gespecialiseerd in het realiseren van digitale uitingen, zoals websites.

Skills

Mijn skills zijn mijn creativiteit, kennis van grafisch ontwerpen en het vermogen om te werken met verschillende design programma’s, zoals Photoshop en InDesign. Ik zet mijn skills in voor het realiseren van de mooiste grafische en digitale uitingen, zoals websites, huisstijlen, logo’s, advertenties, brochures, social media uitingen en meer.

Sightkick

Samen met Wilma ben ik het creatieve brein van Sightkick.

Huisstijl laten ontwerpen

Ontdek jouw kansen!

Stuur ons een bericht! 

Meer weten over: Team Sightkick? Vul onderstaand formulier in.

12 + 10 =