fbpx
Versterk de band met jouw doelgroep ...

E-mailmarketing

Leadmagnets

E-mail marketing is tegenwoordig een belangrijk instrument om bezoekers naar website te krijgen. Met e-mailmarketing kun je verschillende doelen bereiken. Denk aan het belonen van bestaande klanten, het werven van nieuwe klanten en het op de hoogte houden van je netwerk.

Wanneer jij e-mailmarketing wil inzetten, heb je e-mailadressen nodig van je contacten. ‘Hey laat jij hier zomaar even je e-mailadres achter?’ Nee, waarom zou je? Zeker wanneer mensen je nog niet kennen, zijn ze niet bereid om zomaar hun e-mailadres achter te laten. Dit is precies de reden waarom we leadmagnets gebruiken. Het is een kleine tegenprestatie die je inzet om leads aan te trekken.

Met een nieuwsbrief kun je veel te weten komen over klanten en potentiële klanten. Wie opent de nieuwsbrief en wie is geïnteresseerd in wat. Zo kun je je klant specifieker benaderen met informatie die ze wel interessant vinden. Hebben ze hier geen zin in, dan schrijven ze zich gemakkelijk uit. Maar voor jou is het een goede manier om regelmatig in beeld te blijven bij je doelgroep. Je kunt nieuwe artikelen of diensten onder de aandacht brengen en aanbieden, of leuke ontwikkelingen van je bedrijf die interessant zijn voor je klanten. E-mailmarketing biedt heel veel kansen, wees dus zuinig op alle e-mailadressen die je al hebt!

Wil jij weten hoe je e-mailmarketing kan opzetten en volop kan benutten voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zelf aan de slag met MailChimp

Kan je niet wachten en/of wil je eerst zelf dingen proberen? Hartstikke leuk. Graag helpen wij je op weg, met je e-mailmarketing! Hierin zal het ook gaan over de kracht van e-mailmarketing. Hiervoor maak ik gebruik van het gratis online nieuwsbrief verstuur systeem MailChimp.

Om je een goede basis te geven krijg je bij inschrijving op mijn nieuwsbrief de MailChimp handleiding cadeau! En ja, dit is gelijk een voorbeeld van een leadmagnet!

* verplicht

Vrijblijvende offerte?

Plan een afspraak

085 877 0298

1 / 1