Website voor MobileFood. Hét platform voor de ambulante handelaar.

Voor MobileFood hebben we een website mogen maken. MobileFood is een innovatief platform dat specifiek is ontworpen voor ondernemers in de wereld van foodtrucks en kramen. Het doel was om de voordelen van het aanmelden voor de MobileFood app op een heldere en overtuigende manier over te brengen aan deze ondernemers.

Naast de website hebben we ook een explainer animatie mogen maken. 

Webdesign - Scholtens Advocaten

Nieuw concept, nieuw website

MobileFood is een jong bedrijf van 2 ambitieuze ondernemers. Het doel van de MobileFood app is het verder helpen van de ambulante handelaar. Denk hierbij aan foodtrucks en marktkramen. De app helpt truck- en kraamhouders beter vindbaar te zijn, wat zorgt voor meer aanloop en daardoor meer omzet!

Aan ons de taak om de boodschap van MobileFood helder, gestructureerd en overtuigend over te brengen op de doelgroep. Dit hebben we gedaan door een website te ontwikkelen in een herkenbare huisstijl die de essentiële redenen benadrukt waarom ambulante handelaren zich bij MobileFood moeten aansluiten. We geloven in het belang van een doeltreffende communicatie en maken gebruik van pakkende koppen, visuele elementen en zelfs een animatie om de boodschap levendig en memorabel te maken.

Verder nemen we de bezoekers stap voor stap mee in het aanmeldproces. We leggen uit hoe ze zich kunnen aanmelden en welke abonnementsopties beschikbaar zijn. Duidelijke instructies en visuals maken dit proces soepel en begrijpelijk.

Naast de zakelijke kant willen we ook een persoonlijke touch toevoegen. We geven de ondernemers achter MobileFood de ruimte om zich voor te stellen en te vertellen over hun eigen motivatie en betrokkenheid bij het project. Dit schept vertrouwen en zorgt voor een menselijke connectie.

Wil jij ook een website die bezoekers warm maakt voor jouw fantastische producten of diensten? Neem dan snel contact op en ontdek hoe wij jouw kernwaarden, doelen en producten of diensten vertalen naar een ontwerp dat bezoekers overtuigt. 

Bekijk de volledige website op: mobilefood.nl