Alles uit de steigers! Nieuwe website voor Bouw Totaal Emmeloord.

Voor Bouw Totaal Emmeloord mochten wij de complete rebranding doen. Het vernieuwen van de website stond bovenaan het verlanglijstje. Als vooraanstaand bouwbedrijf in Emmeloord heeft Bouw Totaal Emmeloord een lange geschiedenis van vakmanschap en betrouwbaarheid opgebouwd. Wij hebben een website ontwikkeld die niet alleen voldeed aan hun behoeften op het gebied van functionaliteit, maar ook perfect aansluit bij het nieuwe logo en de bijpassende huisstijl.

Bouw Totaal - website

De nieuwe website van Bouw Totaal Emmeloord

Voordat we aan het ontwerp begonnen, hebben we eerst uitgebreid onderzoek gedaan naar de zoektermen die potentiële klanten gebruiken wanneer ze op zoek zijn naar bouwgerelateerde diensten in Emmeloord.

Dit onderzoek vormde de basis voor de structuur van de website. Door de juiste zoekwoorden op strategische plaatsen in de content, titels en meta-tags te verwerken, zorgen we ervoor dat de website een hogere ranking behaalt in zoekresultaten.

Naast een goede structuur, vinden we het belangrijk dat de website er ook goed uitziet. Voor een goede merkbekendheid is het belangrijk dat deze naadloos aansluit bij de vernieuwde rebranding (bekijk hier de case) die we voor Bouw Totaal Emmeloord hebben ontwikkeld. We hebben daarbij veel gebruik gemaakt van professionele fotografie. Zo wordt de website gelijk aantrekkelijker en we benadrukken daarmee ook  de kwaliteit van het werk van Bouw Totaal Emmeloord. Door middel van prachtige beelden van voltooide projecten en vakmanschap hebben we potentiële klanten een voorproefje gegeven van de uitmuntende service die ze kunnen verwachten van Bouw Totaal Emmeloord. 

We hebben de website voorzien van uitgebreide informatie over de diensten van Bouw Totaal Emmeloord, hun portfolio van projecten, testimonials en contactgegevens.  Door middel van duidelijke en overtuigende call-to-action knoppen hebben we bezoekers aangespoord om contact op te nemen of een offerte aan te vragen, waardoor de conversie en het aantal leads worden verhoogd.

De nieuwe website is inmiddels uit de steigers. Ben jij er ook klaar voor om die stap verder te nemen? Neem contact op voor een offerte of bekijk ons portfolio voor inspiratie!