Sightkick

Sterk merk ontwikkelen

Laat klanten voor jouw merk kiezen door goede branding!

Wil jij meer klanten aan je binden? Met branding geef je betekenis aan je merk en win je een voorkeurspositie in het hoofd van de klant. Maar hoe werkt branding? Wat maakt jouw bedrijf waardevol? En hoe zet je branding in om de emotionele band tussen je klant en jouw bedrijf te versterken? Marketing- en reclamebureau Sightkick helpt je om deze vragen te beantwoorden en een sterk merk te ontwikkelen in een interactieve merkidentiteitsessie.  

Benieuwd of een merkidentiteitsessie wat voor jouw bedrijf is? Plan een vrijblijvend gesprek in en ontdek jouw kansen!

online marketingbureau

9 redenen voor een rebranding

Een rebranding is een grote verandering die niet uit de lucht komt vallen. Maar wanneer is het tijd voor een rebranding? Wij delen de 9 belangrijkste redenen met je:

1. De huidige uitstraling is niet meer van deze tijd

2. Je breidt je diensten of producten uit

3. Het bedrijf wil een nieuwe positie in de markt innemen

4. De organisatie wil internationaal groeien

5. Je wil je focussen op een nieuwe doelgroep

6. Het bedrijf heeft een slechte reputatie

7. De bestaande huisstijl heeft geen diepere betekenis

8. Het merk is niet meer onderscheidend

9. Het bedrijf wordt overgenomen of gaat fuseren.

Herken jij jouw bedrijf in de één van deze redenen? Dan is het mogelijk tijd voor een rebranding! Neem contact op en ontdek wat de volgende stap kan zijn voor jouw merk.

In 3 stappen naar een waardevol merk

(Re)branding is meer dan een nieuwe huisstijl met leuke kleuren en een mooi logo. Het is een visuele vertaling van jouw merkwaarden. Het is een weerspiegeling van de kern van jouw merk. Maar wat zijn de kernwaarden van jouw merk eigenlijk? En hoe vertaal je die naar visuele elementen? We leggen je uit hoe we dat in 3 simpele stappen doen:

01 interactieve sessie

In een interactieve sessie gaan we op zoek naar de merkwaarden, de merkvisie, merkmissie en merkbelofte van jouw bedrijf: de kern van het bedrijf. De sessie is creatief, persoonlijk en is voor veel van onze klanten een echte eyeopener geweest.

02 merkidentiteit vormgeven

We vertalen de kern van het bedrijf naar moodboards en ontwerpen de merkidentiteit. Dit is de visuele vertaling van de kern van je bedrijf. Het bestaat uit een logo en een huisstijl. Hiermee laat je dus op een beeldende manier zien wie je bedrijf is en wat de merkwaarden zijn.

03 branding uitdragen

Tot slot is het tijd om jouw nieuwe branding in te zetten! Je ontvangt een brandbook met richtlijnen en voorbeelden om jouw merkidentiteit juist uit te dragen en de stijl te bewaken. Hierdoor ben je herkenbaar en consistent, wat vertrouwen opwekt bij je doelgroep.

Wil jij werken aan een merk met betekenis en ben je geïnteresseerd in een merkidentiteitsessie? Maak dan een vrijblijvende afspraak met marketingbureau Sightkick! In een persoonlijk gesprek gaan we kijken waar de kansen voor jouw bedrijf liggen.

√ 100% gratis & vrijblijvend

Klant in beeld.

Rebranding Bouw Totaal Emmeloord.

Een bedrijf waar wij de complete rebranding voor mochten verzorgen, is Bouw Totaal Emmeloord. In een merkidentiteitsessie zijn we samen op zoek gegaan naar hun kernwaarden. Vervolgens hebben we de waarden vertaald naar een nieuwe huisstijl, nieuw logo, nieuwe website, nieuwe visitekaartjes en nieuw briefpapier.

Bouw Totaal rebranding
online marketingbureau

Wat is branding?

Een merk is nooit zomaar een merk. Want waarom kiezen mensen voor Starbucks en niet voor een goedkoper alternatief? Waarom betalen mensen soms meer dan €1000,- voor de nieuwste iPhone, terwijl ze bij een ander merk net zo’n goede telefoon kunnen kopen voor minder geld? De reden is branding!

Branding is eigenlijk een visualisatie van jouw merkwaarden. Hierdoor kan de doelgroep aan al jouw uitingen, zoals het logo, de huisstijl en de website, zien waar je bedrijf voor staat. Het doel van branding is om de emotionele band tussen jouw bedrijf en de klant te versterken. Om de consument een bepaald gevoel te geven bij jouw merk. Op deze manier krijgt jouw merk in de ogen van de klant een meerwaarde ten opzichte van andere merken. Zo kan je een voorkeurspositie bemachtigen in het hoofd van de klant.

Wil je weten hoe een rebranding kan helpen om meer klanten aan je te binden? Ontdek de kansen en mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek! Neem contact op om een afspraak te maken.

Wie zijn wij?

Sightkick is een reclame– & marketingbureau dat bedrijven helpt bij het ontwikkelen van een sterke marketingstrategie en het creëren van aansprekende campagnes.

Door gebruik te maken van onze kennis, ervaring en netwerk, kunnen wij jouw merk op de juiste manier in de markt zetten. Van ontwerp tot promotie, wij zijn jouw Sightkicks! 

Ja, ik wil mijn kansen ontdekken!

Meer weten over: Landingspagina Branding BVN? Vul onderstaand formulier in.

5 + 14 =