fbpx
Topvalet
30/01/2019

KLANTCASE: ZitSelekt, label van Marco Marknesse.

Woonwinkel Marco Marknesse is gespecialiseerd in complete woning en projectinrichting. Ze hebben een nieuwe label opgericht genaamd ZitSelekt. ZitSelekt voorziet in de behoefte van Sta-opstoelen, draaifauteuils en relaxstoelen.

De vraag van ZitSelekt

ZitSelekt onderscheidt zich dankzij uitstekende service, goede kwaliteit en het ontzorgen van de klant. Ze komen met de stoelen bij u thuis. Wij hebben deze service en perfecte klantervaring online goed tot zijn recht te laten komen door middel van een nieuwe website. De nieuwe website, op basis van WordPress, moet mensen motiveren en inspireren om een afspraak in te plannen. Daarnaast wil ZitSelekt zowel off- als online de klant écht antwoord geven op vragen en ze te voorzien van een perfect en persoonlijk advies.

Inspiratie & Expertise

Voordat we van start zijn gegaan, hebben we ons eerst verdiept in de doelgroep. Want het stereotype “achter de geraniums” in een sta-opstoel klopt al lang niet meer. De typische 50-plusser bestaat niet, maar heeft vele gezichten, kleuren en verschijningsvormen. Ieder segment kent zo zijn kenmerken en gedrag. Voor ZitSelekt zijn we ingegaan op de beleving van ontspanning, reizen en vrijheid. De beelden matchen met de kleur van de stoelen en hierbij hebben we een nieuwe kreet in het leven geroepen;

ZitSelekt; persoonlijk zitcomfort. Thuis in elke omgeving.

Het nieuwe zitselekt.nl is volledig gericht op het bieden van inspiratie en beleving en wordt mede daarom gekenmerkt door een grote hoeveelheid kwalitatieve content. ZitSelekt laat met deze content in tekst en beeld zien een echte specialist te zijn op het gebied van sta-opstoelen en relaxfauteuils. De content komt uitstekend tot zijn recht in de nieuwe frisse online omgeving die draait op het WordPress platform. Bezoekers aan zitselekt.nl worden geprikkeld door de prachtige sfeerbeelden en handige tips en kleurkeuzes. Alles is erop gericht om de klant optimaal te kunnen helpen. Heeft de klant een vraag, dan kan deze direct door een specialist online beantwoord worden via de chatfunctie. Ook het inplannen van een afspraak aan huis is eenvoudig te regelen via de website.

Uniek ontwerp

SightKick ontwikkelde tijdens een intensief designtraject een fris ontwerp voor de frontend van de ZitSelekt website. Van voorpagina tot artikeldetailpagina tot uitgebreide kleurmodule. Voor de diverse onderdelen in de webshop zijn kleuren gedefinieerd en vastgelegd in de nieuwe styleguide. Met deze styleguide heeft ZitSelekt nu de handvaten om zelf binnen de online omgeving stoelen toe te voegen, kleuren aan te passen en volledig naar wens te configureren.

Online marketing

In de volgende fase van de online ontwikkeling wordt nog meer aandacht besteed aan de inspirerende content. Om het ZitSelekt concept onder de aandacht te brengen is er ook een online marketing traject gestart. Hiervoor verzorgen wij de strategie, social media (Facebook & Instagram), SEO en Google Ads.