Animatie voor MobileFood. Hét platform voor de ambulante handelaar.

Voor MobileFood hebben we een animatie mogen maken. MobileFood is een nieuw platform voor de eigenaren van bijvoorbeeld foodtrucks en kramen. Aan Sightkick de taak om middels een explainer animatie kort uit te leggen wat de voordelen zijn van de MobileFood app.

Naast de animatie hebben we ook een website mogen maken. 

Explainer animatie voor MobileFood

MobileFood is een pas opgezette onderneming van 2 ambitieuze ondernemers. Het doel van de MobileFood app is het verder helpen van de ambulante handelaar. Denk hierbij aan foodtrucks en kramen. De app helpt je meer vindbaar te zijn, zorgt voor meer aanloop en voor bovendien meer omzet!

Voor MobileFood heeft Sightkick niet alleen een website mogen maken, maar ook een animatie. Het doel: in een korte tijd de behoefte van de MobileFood app duidelijk maken aan de ambulante handelaar. We schetsen in de de animatie het probleem en bieden de oplossing aan. Verder benoemen we puntsgewijs de voordelen van de MobileFood app en laten we het einddoel zien. Blije klanten en een blije foodtruck eigenaar.

Dit alles doen we in een leuke, toegankelijke stijl. De animatie heeft een professionele uitstraling en voelt realistisch aan. Ook een animatie laten maken? Neem contact op!

Alle animaties die door Sightkick zijn gemaakt, zijn te zien op Youtube: